zondag 11 maart 2007

Girls just want to have fun

Voor diegenen die zich afvragen wie die 2 blonde spetters zijn in het nieuwe fotoalbum "Hollywood", Rick dus, dat zijn Bonnie en Rachelle uit Australie.

2 knettergekke meiden, harstvriendinnen, en die hard fans van Marilyn Monroe. Ha, de link.
Via de grootste online fanclub voor Marilyn Monroe, Immortal Marilyn, hebben we elkaar "leren kennen" in de zoektocht naar roommates voor de al bij voorbaat memorabele week in LA in augustus dit jaar.

Deze zomer is het namelijk precies 45 jaar geleden dat Marilyn Monroe dood in haar bed werd aangetroffen en elk jaar komen er vele fans naar Hollywood om dat te herdenken. Dit jaar wordt een speciaal jaar (ronde jaren zijn dat altijd) en dankzij het internet hebben we de hele community al bij elkaar gekregen en maken we wilde plannen.
Ik was er voor de 40ste herdenking en veel die er toen toen bij waren, komen nu ook. Ross (Australie), Becka en vriend (UK), Eddy (New York), ...

Bonnie, Rachelle, Melinda (uit Canada) en ikzelf hebben een supersjieke suite gereserveerd in de Orchids, een hotel naast het Kodak Theatre, ja, dat van de Oscars, en achter Grauman's Cinese Theater, ja dat van die hand- en voetafdrukken in cement.

Een blik in de ogen van Bonnie en Rachelle zegt genoeg. Girls just want to have fun. Bonnie heeft van de week 5 nieuwe jurken gekocht, en we zitten er maar 1 week, ik denk dat ik mijn meerdere heb gevonden.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Caro,

Houd dat "Immortal" maar een beetje in stand.
De generatie vrouwen die nu 40 is , is goed op weg om de 95 te halen.
Kijk dus toch maar even rond daar voor een latere boob,- face,-behindcorrectie.
Benieuwd wie van de fan's al zoiets achter de rug heeft.
Maak er een feest van
groetje
March 13 1:24 PM

Anoniem zei

Boy's also want to have fun !!!!!!!!!
March 13 3:16 AM

Anoniem zei

hey carolien,
aarrgghh, ik kan niet wachten op de volgende marilyn avonturen....
tot blogs!
March 13 12:27 AM