donderdag 2 augustus 2007

Nineteen 12, the Scorpion en Element

De ochtend gisteren was chaotisch. Rachelle werd tegen 7h wakker en zag er nog redelijk uit waar Bonnie compleet uitgeteld in haar rode top, zwarte jurk en ditto netkousen volledig opgemaakt op bed lag.

Iedereen kwam langzaam op gang. Rachelle schaamde zich een beetje voor haar emotionele uitbarsting en wilde absoluut een kaartje gaan afgeven in het hotel van Joshua. Ik was al lang blij dat er wat beweging in de zaak kwam en wandelde mee.

In de mall waren ze weer aan het filmen, er stapte een volledig opgetutte vrouw uit een klazen kooi. Een man begon als gek te roepen “I love it, I love it!!!” en de menigte eromheen gilde “She´s 10 years younger!!!”
Grappig, dat hebben wij ook op tv.

Bonnie voelde zich niet helemaal super dus gingen we met zijn 3-en lunchen en na de lunch was het shopping time!! Eerst rond de Hollywood Bulevard en dan besloten we voor het serieuzere werk te gaan en namen bus 2 richting Beverly Hills.
De bus stopte vlak bij het Beverly Hills hotel en we besloten het shoppen even uit te stellen en eerst iets te gaan drinken in de bar Nineteen 12.
Onze ober, Nick, legde ons compleet in de watten. Lief, entertainend, grapjes makend week hij niet van onze tafel. Er waren 3 tafels gereserveerd op het terras, maar we kregen er 1 en bestelden een cocktail (geen wijn meer voor mij, I´ve learned my lesson).
De bar was brandnew, net een maand open, en al de talk of the town. Het was super. Na een tijdje rekenden we af en Nick bracht ons een bordje met allemaal Beverly Hills hotel gadgets, echt schattig.
We wandelden Rodeo Drive af onze ogen uitkijkend naar de prachtige villa´s en huizen. Aan het einde van de lange laan begonnen de winkels. Celine, Versace, Dior, Brook´s Brothers, Vuitton, Tiffany´s, … Jammer genoeg allmaal gesloten. Het was dan ook al, half 8.

Er stond veel volk bij Bulgari, en een cameraploeg. Ze stonden te wachten op Donald Sutherland. Helaas wilden de meisjes niet meewachten, tja, ze zijn 10 jaar jonger dan ik en kennen hem alleen als vader van.

We namen een taxi terug naar Hollywood en waren om half 9 terug op onze kamer. Het zou een rustig avondje worden, hapje gaan eten en vroeg onder de wol.
Het lichtje op de telefoon brandde, You have 1 new message. Het was Joshua. Of we geen zin hadden iets te gaan eten met hem. De paniek sloeg toe. 'Oh, what am I gonna wear', 'where shall we meet', gegil alom.
Samen eten werd wat laat, maar we spraken af tegen 22h in zijn hotel om iets te gaan drinken. Bonnie, Melinda en ik aten nog even een pizza in de mall. Ik vroeg wat rond naar toffe bars en een kerel raadde me The Scorpion aan op de Boulevard. Tegen tienen pikten we Joshua op en wij op zoek naar de Scorpion.
We zagen een donkere bar met buitenwipper en goeie muziek en stapten binnen. Het bleek de Scorpion te zijn en het was er wel knap. De muren bekleed met spiegels en daarover zwarte kant.
Ineens kreeg Rachelle toch honger en beide Aussies gingen even naar buiten. We waren vroeg dus haden nog geen ober, alleen Luis, door Melinda benoemd als ‘obsessive tablewasher’
Hij nam nl. geen bestellingen op, serveerde niet, ruimde ook niet af, liep enkel maar rond met een soort dweil en telkens hij langs kwam, veegde hij onze tafel. Hij kwam ongever om de 40 seconden langs, we lachten ons een breuk.
Rachelle en Bonnie kwamen even later terug, hellemaal excited. Ze waren aan de klap geraakt met Damien, de eigenaar van de bar, die ook een club had, Element, waar vanavond een wilde party was gepland. Hij had ons op de guestlist gezet.

Er stond een rij van hier tot Tokio, maar inderdaad, wij mochten binnen.
Niet echt mijn idee van een night of fun, Melinda keek ook bedenkelijk, maar ja, when in Rome, … We zouden ons snel bekeren.

De muziek was luid, het was beredruk en we zochten naar een plekje. Wodka cranberry, nieuw lievelingsdrankje, in de hand en even rondkijken.
Op het podium waren een 3-tal paaldanseressen hun kunsten aan het tonen. Twee ervan hadden enkel maar een dun laagje bodypaint aan. Hmmm, bijzonder. In de VIP ruimte stonden 2 vrouwentorso´s in ijs waar met grote regelmaat langs boven wodka in werd gegoten die er langs de tepels uitliep. Daar hingen constant VIP-ers aan te lurken terwijl de wannbe´s wanhopig de VIP ruimte belaagden.

Voor het plebs on de dansvloer hadden ze dan weer wat anders. Af en toe fladderden er honderden dollarbriefjes naar beneden waar iedereen als een gek naar graaide.
Er werd gefilmd en iedereen om ons heen ging compleet uit zijn bol wanner de camera in beeld was.

Ik heb nog nooit zoveel blote tits in 1 keer gezien, ik laat jullie graag meekijken :)

Tegen een uur of 2 hadden we het wel gezien, Rachelle en Bonnie stonden nog te shaken op de dansvloer, maar wij wandelden rustig terug naar het hotel, langs Marilyns ster op de Walkof Fame. What a night, weeral.





Geen opmerkingen: