dinsdag 24 mei 2011

Closing Date na bijna dertig jaar naar een nieuw adres


Na bijna drie decennia wil Closing Date wel eens wat anders en is daarom vorige week naar een gloednieuw pand in de Lombardenstraat verhuisd.

Deze avant garde boetiek was de allereerste modezaak in de Wilde Zee en opende zijn deuren ongeveer tegelijkertijd met opmars van onze "Zes van Antwerpen", de bekende Antwerpse modeontwerpers, Dries Van Noten, Ann De Meulemeester, Walter Van Beirendock, Dirk Van Saene, Dirk Bikkembergs en Marina Yee.
Ondertussen is de Wilde Zee, met zijn vijf autovrije winkelstraatjes, een zeer populaire winkelbuurt geworden, met verschillende uitzonderlijke adresjes.

Closing Date is zijn eigen stijl steeds erg trouw gebleven en ook op het nieuwe adres kunt u terecht voor de flamboyante outfits van Vivienne Westwood en het über-coole Canadese label Dsquared2. Waar de huidige winkel eerder somber en donker was, oogt het nieuwe pand blits en trendy, volledig badend in het wit met een prachtige spiegelconstructie aan het plafond. .

U vindt de nieuwe winkel van Closing Date naast een andere gevestigde modewaarde, Louis. De huidige winkel blijft nog even op het oude vertrouwde adres in de Korte Gasthuisstraat, en voor de definitieve verhuis kunt u daar terecht voor een grote uitverkoop. Hou die etalage dus in de gaten!

Closing Date
Lombardenstraat 6
en
Korte Gasthuisstraat 15
2000 Antwerpen
Open van maandag tot en met zaterdag van 11h tot 18h


Uw wijkcorrespondent Carolien Krijnen voor GVA.be

Geen opmerkingen: