donderdag 5 mei 2011

Mickey en Minnie veroveren de Meir en de harten van alle shoppers

Vanmorgen was eindelijk de lang verwachte opening van de allereerste Disney Store op de Meir een feit. De aangekondigde happening bracht op deze zonnige lentedag een enorme mensenmassa op de been. Medewerkers deelden met gullen hand Mickey Mouse oren en Disney Store vlaggetjes uit die jong en oud met een twinkeling in de ogen in ontvangst namen en meteen opzetten.
Iets over 11 uur overhandigden niemand minder dan Mickey Mouse en zijn Minnie een grote Disney sleutel aan Fleur, die was uitverkoren om de openingsceremonie van deze dag in te leiden. Als dank voor haar medewerking kreeg het meisje haar eigen Disney Store sleutel.
De honderden aanwezigen werden kort daarna vakkundig in kleine groepjes binnengelaten door een ervaren Disney Store team dat speciaal voor deze grote opening uit Londen was overgekomen om het event in Antwerpen in goede banen te leiden.

Frankie gaf iets meer uitleg over het nieuwe concept.
Belangrijkste element in de Store in het Disney Theatre. Daar kun je niet alleen een selectie van maar liefst 50 Disney clips bekijken, de ruimte wordt ook gebruikt om kinderen te laten dansen en zingen op de bekende Disney wijsjes op het ritme van uitnodigende animaties van de overbekende figuren.
Dit werd op de tweede verdieping al meteen gedemonstreerd door 2 erg enthousiaste Antwerpse verkoopstertjes.
Met kleurpotloden en -stiften kunnen de peuters zich naar hartelust uitleven op blanco kleurprenten die ruim voorradig zijn, en voor de kleinsten is er een soort iglo met kleur- en klank ervaringen.

De winkel is met recht een sprookjeswinkel te noemen. Er staan verschillende plexi bomen doorheen het pand waarop met beamers de wondere wereld van Disney wordt geprojecteerd. En de Magic Mirror in het sprookjeskasteel laat 1 van de adembenemende prinsessen zien bij de minste aanraking.
We zouden bijna vergeten dat het een winkel is, waar natuurlijk spullen verkocht worden. Het gamma omvat grote en Barbiepoppen, pluche dieren, kleding (van 0 tot 88 jaar), gadgets en accessoires en natuurlijk heel veel films, op DVD en BluRay.

Dat Antwerpen er terecht trots op mag zijn de allereerste Disney Store van de Benelux in zijn ruim shopping aanbod te mogen verwelkomen, getuigt de gepersonaliseerde collectie I love Antwerpen T-shirts met guitige Mickey Mouse kop.

Elke dag wordt er een kindje uitverkoren om de winkel plechtig te openen en het hele team ziet u graag verschijnen op de Groenplaats deze zaterdag voor een groot feest.

Disney Store
Meir 41
2000 Antwerpen


Van uw wijkcorrespondent Carolien Krijnen voor GVA





Geen opmerkingen: