maandag 30 mei 2011

Pumps in 65 verschillende kleuren in nieuwe zaak aan Kloosterstraat



Your, de hipste winkel in de Antwerpse Kloosterstraat heeft er sinds een week of 2 een zusje bijgekregen, Noë by Your de ultieme schoenenwinkel voor dames.
Naast een fijne selectie parfums, CD’s, sjaaltjes en de volledige reeks Sex & the City op DVD onderscheidt deze winkel zich immers door het zeer ruime aanbod pumps. Alle pumps zijn van het merk Noë, een Belgisch schoenenmerk dat 3 jaar geleden werd opgericht door Luc Dereu.

De Noë pumps zijn verkrijgbaar in maar liefst 65 kleuren, drie hakhoogtes en drie verschillende neuzen; spits, ovaal en rond. Inspiratie vindt de ontwerper in de vrouwen om zich heen, met name zijn echtgenote Anne en zijn dochter Noëmie waarop de naam van het label is gebaseerd. De collectie evolueert, net zoals zijn dochter, en daarom is er een vaste basiscollectie en een variabele modische collectie. In deze laatste zit bijvoorbeeld de lijn “Chicas”, comfortabele, allereerste pumps voor jonge meisjes die stilaan vrouw worden.

Om je look helemaal compleet te maken verkoopt Noë by Your nagellak in maar liefst 40 verschillende kleuren, perfect passend bij, ja natuurlijk, de pumps.

Noë by Your
Kloosterstraat 84
2000 Antwerpen
Woensdag tot Zaterdag: van 10.00 - 18.30
Zondag: van 13.00 - 18.30

Van uw wijkcorrespondente Carolien Krijnen voor GVA.be

Geen opmerkingen: