donderdag 23 juni 2011

Knabbelvisjes in het oude havenkwartier


In de Oudemanstraat kunt u sinds 22 juni terecht voor massages. Niets nieuws denkt u, maar bodyNsoul is een plek waar u uw lichaam en ziel helemaal tot rust kunt laten komen in het gloednieuwe verzorgingssalon van Ingrid Daems.

Ingrid werkte de afgelopen 8 jaar als zelfstandig pedicure en wilde eens iets anders. Ze schreef zich in voor een cursus fotografie bij de PIVO maar die bleek vol. Vastbesloten iets bij te leren schreef ze zich impulsief in voor de cursus massage.

Ze leerde snel de kneepjes van het vak kennen, had een bijzondere aanleg, en vindt het heel fijn om te doen. Toen een kennis haar sprak over een gloednieuw pandje dat hij te huur stelde vlakbij de Rosse Buurt, twijfelde ze geen seconde, op de hoek heeft haar goede vriendin een toffe vintage boetiek, de straat komt meer en meer tot leven.
U kunt bij bodyNsoul terecht voor pedicure, ontharingen met wax, massages en voetreflexologie. Ion de Start Up van bodyNsoul kunt u een volledige massage krijgen van één uur voor slechts 39euro in de Zen ruimte op de eerste verdieping.
Ingrid biedt tevens de mogelijkheid tot samenwerking met zelfstandige specialisten voor manicure, gelaatsverzorging, nagels en make up.

De meest spectaculaire behandeling die u er kunt volgen, is er één met Garra Rufa visjes of de zogenaamde 'knabbelvisjes'.
In een grote glazen tank zitten 3 à 400 Garra Rufa visjes die dode huidcellen verwijderen en zo zorgen voor een natuurlijke peeling van de huid. In een eerste fase worden de Garra Rufa visjes enkel ingezet voor voeten en onderbenen, later wordt gekeken naar de mogelijkheid voor uitgebreidere behandelingen.

bodyNsoul Boetiek
Oudemanstraat 15
2000 Antwerpen
Voor afspraak: 0474.30.50.54.

Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor GVA.be

Geen opmerkingen: