dinsdag 2 augustus 2011

De stadswinkel zorgt voor een tweede "Schoon Verdiep"



De Antwerpse stadswinkel krijgt vanaf 3 augustus een plekje op het gelijkvloers van het Stadhuis. Naast het tijdelijke infocentrum van de Antwerpse Velo, neemt vanaf morgen, 3 augustus ook de stadswinkel tijdelijk een plaats in op het gelijkvloers van het Stadhuis.

De stadswinkel op de Grote Markt nummer 11 wordt flink onder handen genomen en klaargestoomd voor een grootse opening in december van dit jaar. Niettegenstaande de stek op het gelijkvloers van het stadhuis dus maar een tussenoplossing is, is de inrichting van deze tijdelijke stadswinkel alles behalve amateuristisch te noemen. In twee aan elkaar palende ruimtes, schitterend wit, en prachtig gedecoreerd met Antwerpse sfeerbeelden kan de bezoeker vanaf 3 augustus terecht voor al zijn informatie, vertrouwde publicaties, prachtige boeken over Antwerpen, en de leuke "A" gadgets.

Tegen het einde van het jaar wordt de "echte" stadswinkel heropend als winkel met een uitgebreider assortiment, toegespitst op verschillende doelgroepen, van jongeren via senioren alsook naar toeristen. Naast het ruime aanbod boeken, bestaande en nieuwe "A" gadgets, kunnen tevens producten van andere partners, bijvoorbeeld de Antwerpse musea, aangeboden worden.
Tot dan kan de Antwerpenaar terecht op het gelijkvloers van het Stadhuis, dat nu al meedingt naar de titel van "Schoon Verdiep".

Stadswinkel Antwerpen Grote Markt
Links naast hoofdingang Stadhuis
Van woensdag 3 augustus tot december 2011
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 11h tot 17h30

Van uw wijkcorrespondent Carolien Krijnen voor GVA.be

Geen opmerkingen: