maandag 22 augustus 2011

Eland gesignaleerd in 't Stad


Wie een zwak heeft voor Scandinavië hoeft vanaf nu niet ver meer te gaan.
In de Ijzeren Waag, vlakbij het MoMu, opende de gloednieuwe concept store MOOSE in the CITY afgelopen vrijdag zijn deuren en brengt een ode aan alles wat Deens, Zweeds, Noors of Fins is.

De reusachtige winkel, 400m2, betekent een wereldprimeur voor onze stad. De vernieuwende conceptstore, de eerste in zijn soort, toont de bezoekers alles waar Scandinaviërs trots op zijn: Deense designstukken, Zweedse kleding en ondergoed, Noorse jassen en Fins outdoormateriaal.

Ook beschikt de winkel over een bijzondere Volvo-wall, waar u binnenkort uw eigen Volvo kunt samenstellen. Bent u eerder een fan van Lisbet Salander en consoorten, in het leeshoekje, verzorgd door partner Standaard Boekhandel, vindt u een Scandinavisch assortiment gaande van de biografie van Koningin Astrid, via de Millenium trilogie tot reisgidsen die u kunnen helpen uw reis uit te stippelen die u in de winkel kunt boeken bij reisorganisator North and Away.

Jan van Hoof en Patrick Lathouwers, de initiatiefnemers zien het groots en hopen dat deze conceptstore de allereerste is in een lange reeks.

MOOSE in the CITY
IJzerenwaag 10-12 , Antwerpen
Open: van maandag tot en met vrijdag van 10.00u en 18.00u en zaterdag van 10.00u tot 18.30u

Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor GVA.be


Geen opmerkingen: